Här kan du läsa mer om dom tjänster vi erbjuder inom PR omårdet!

Hos Starshine Media kan du även få hjälp att stärka ditt varumärke genom reklamkampanjer. Vi är specialiserad på säljdrivande PR där vi skapar kommunikation för att kunna ge bästa möjliga resultat. Vi hjälper dig med att skräddarsy reklamkampanjer med rätt budskap och till rätt målgrupp. Starshine Media erbjuder PR-kampanjer för alla typer av företag där vi anpassar vårt arbete efter din verksamhets behov.

Våra medarbetare är specialiserade i olika områden som till exempel företagskommunikation, marknadskommunikatörer med PR-inriktining, lobbyister och PA-experter. Vi arbetar efter kända metoder där resultat är lika viktigt som arbetet dit.

Våra tjänster inom PR

Insights

Framgångsrika PR-kampanjer grundar sig oftast på ett grundligt vetande om produkten och förståelse för målgruppen. Starshine Media arbetar med research, kvalitativa undersökningar och analys som är en bra grund för PR-strategi. Det är med strategin som vi kan ta fram och föra ut rätt budskap, på rätt sätt för kundernas varumärke och affärer.

Corporate Communication

Starshine Media hjälper uppdragsgivare med att skapa plattformer för kommunikation. Plattformen hjälper till att tillhandahålla verksamhetens information och fastställa vem man vill nå ut till och vad man vill säga. Det kan även vara information som gäller för både extern och intern kommunikation som till exempel budskapsplattformar, medieträning och Employer Branding.

Marketing Communications

Vill du ha extra publicitet för till exempel en ny produkt så kan våra medarbetare inom Marketing Communications hjälpa dig. Publiciteten görs på egna och icke köpta kanaler med en kombination av traditionella och sociala medier.